Vi kallar den Mensch-metoden

Mensch arbetar för att utveckla och berika människor och organisationer. Vår metod är lika enkel som snillrik. Genom aktiva insatser ökar vi engagemanget och därmed tillväxten. Genom skräddarsydda strategier, en personlig närvaro och en ständig lust att hitta nya vägar, kommer vi närmare både individ, verksamhet och lösning. Med vår metod får medarbetare chans att växa och nå sin fulla potential. Samtidigt hjälper vi företag att göra detsamma. Det är Mensch-metoden. Läs mer om oss

Läs mer om oss

Det här är vad vi gör:

Rätt ledarskap

Alla vi som jobbar på Mensch har själva arbetat i ledande befattningar. De har gett oss en gedigen kunskap inom ledarskap och affärsutveckling. Företagets resultat beror på ledarskapet. Tillsammans med vår erfarenhet ger vi dig rätt nycklar till ett lyckat ledarskap.

HR & Human Potential

Inom HR hjälper vi till med de flesta frågor och stöttar med kunskap inom allt från arbetsrätt till kompetensutveckling utifrån era specifika behov. Därutöver arbetar vi med att få fram människors superkrafter. Vi kallar affärsområdet human potential. Det handlar helt enkelt om att få medarbetare att växa i sin roll och nå sin fulla potential.

Organisationsutveckling

Företagskultur är ett av vår samtids mest intressanta, och svåra, ämnen. Hur bygger man en kultur som både skapar engagerade medarbetare och gynnsam tillväxt? Inom organisationsutveckling arbetar vi med metoder utefter era behov och förutsättningar för att utveckla och driva igenom er strategi.

Postgatan 8A, 411 13 GÖTEBORG

Besök oss gärna på

Följ oss på InstagramFölj oss på LinkedIn